Collectie Portret

Portret

Ik ben kunstschilder, tekenaar en liefhebber van muziek, verhalen en Argentijnse tango. De grootste uitdaging voor een figuratief schilder is het portret. Een goeie reden om er mijn specialiteit van te maken. Laat je graag een portret schilderen of tekenen, neem dan gerust contact op.

Collectie Manos

Manos

Behalve portretten schilder en teken ik graag handen. Deze reeks legt de focus op handen van dansende koppels. Deze kunstwerken heb ik geschilderd met inkt op Waterford papier.

Collectie Larger than life

Larger than life

Op een groot formaat schilderen geeft me best een kick. Wie kan ik dan beter portretteren dan David Bowie, de man die je gerust larger than life kon noemen.

Collectie Artiesten

Artiesten

Tekenen lukt vaak vlotter dan schilderen, al mis ik dan soms wat kleur. Markers en stiften bieden daarop een oplossing, je kan ermee tekenen in levendige kleuren.

Collectie All that jazz

All that jazz

Hoewel ik graag op groot formaat schilder met olieverf kan een klein doekje mooi werk opleveren. Een set van bescheiden portretten van grote jazzmuzikanten. Staat jouw favoriet er niet tussen? Doe gerust een voorstel.

Collectie Zangers

Zangers

Als ik regelmatig een portret schilder van bekende artiesten, mogen Vlaamse zangers niet ontbreken. Herken jij ze allemaal?

Collectie Handen

Handen

Om mijn waarneming te trainen maak ik studies van handen in potlood, stift of aquarel. Dat levert regelmatig mooie pareltjes op.

Collectie Tango for two

Tango for two

Aquarel leent zich uitstekend om de beweging en de passie van de Argentijnse tango te vatten. Zowel het voetenwerk als de intense omhelzingen geef ik de nodige aandacht. Of de ene passie die de andere voedt.

Collectie Ogen

Ogen

Ogen verlenen uitdrukkingskracht aan een portret maar krijgen niet altijd de aandacht die ze verdienen. Dat probeer ik recht te zetten in deze olieverfschilderijen op karton.

Collectie Blowin the blues away

Blowin the blues away

Portretten van blues en soul artiesten gemaakt met oliepastels.

Collectie Levend model

Levend model

Het ultieme olieverfschilderen: een model op doek zetten in een korte tijdspanne, van een kwartier tot een half uur. Deze intense sessies houden me scherp.

Great art picks up where nature ends

Marc Chagall

( 1887 - 1985 )